Välkommen till höstens första heldagskurs i Astrologi

Solurert

Heldagskurs i Astrologi


söndagen, den 8 oktober, kl 11:00

Solrosens helhetscenter, Rapsgatan 3 på Södermalm


Nu laddar vi upp för en ny höstsäsong med en grundlig genomgång av
de astrologiska arketyperna, d v s himlakropparnas ”personligheter”

Denna kursdag ägnar vi åt Planetsviterna, det som utgör själva manuskriptet till vårt personliga psykodrama. Planetsviterna är ett fantastiskt redskap som ger dig inblick i din egen personliga ”teaterföreställning” i ”pjäsen om ditt eget liv”. Himlakropparna i solsystemet ger en återspegling av dina psykologiska delpersonligheter. Den turordning de intar i ditt födelsehoroskop i det ögonblick du gör entré på livets scen avslöjar vad pjäsen om ditt liv egentligen handlar om och vad det är du kan lära dig av den.

Du som redan är bekant med dessa möten sedan tidigare har säkert lagt märke till att jag avvecklat öppet-hus-begreppet och att jag nu valt att kalla dessa sammankomster för heldagskurs i astrologi istället. Det ligger helt enkelt närmare sanningen eftersom det är just kursverksamhet jag bedriver. Öppna-hus-begreppet kunde lätt tolkas som en mötesform med ”svängdörrar” där det var fritt fram att komma och gå lite som man ville. För att göra dessa möten så intressanta och meningsfulla som möjligt lägger jag ner mycket förberedande arbete med vars och ens födelsekarta.

Entréavgiften för dessa sammankomster är 400 kr per gång. Då ingår även fika med tilltugg, samt diverse utskrifter i priset. Du betalar i samband med din anmälan, antingen genom att swischa till 070 622 49 85, eller sätta in summan på mitt personkonto i Nordea (3300) 490327 1114.

För mer information och anmälan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>